Csempe, burkolat, kerámia, kalandok

A fürdőszobám egy szentély

A fürdőszobám egy szentély

Rusztikus, fa hatású burkolatok

A természetes fa érzetét nyújtó kőporcelán padló- és falburkolatok

2017. március 23. - Vízforma

Újra reneszánszukat élik a fából készült padlóburkolatok. Dekoratívak, tartósak és sohasem mennek ki a divatból, mert színviláguk és felületi megmunkálásuk szinte minden építészeti stílushoz harmonikusan illeszkedik.

Az Átrium Kft. bemutatótermében folyamatosan tartunk rendkívül szé és minden igényt kielégítő meleg burkolatokat, de most egy új stílusra és termékre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Ha magas minőségű fapadlót választunk a konyhába,némi víz, esetleg zsiradék, vagy a lecsapódó pára még nem jelent akkora gondot.

Ám a nagyobb mennyiségű, gyakori vagy tartós nedvesség a mosogató és a mosogatógép környékén a fa vetemedéséhez és elszürküléséhez vezethet.
nem beszélve egy esetleges vízszivárgásról, ami teljesen tönkreteheti a padlóburkolatunkat.
A konyha és a fürdőszoba járóburkolatánál egyaránt figyelembe kell vennünk az esztétikum, de a praktikum, sőt a tűzbiztonság szempontjait.

Az Átrium kft. tervezői erre minden esetben felhívják a figyelmet és olyan megoldásokat és gyártókat kínálnak, amelyek a praktikumot az esztétikum megtartása mellett sem nélkülözik.

Fahatású kerámia
A fahatású kerámia a fa melegségét és a kerámia előnyös tulajdonságait egyesíti magában.

Nézzük sorjában, mik is ezek:
- meleg, barátságos
- természetes hatású
- változatos színvilágú
- minden építészeti stílushoz illik
- padlófűtéshez alkalmas
- kopásálló
- szilárd
- nem éghető (kandalló környékére is megfelelő)
- vízhatlan (konyhába, fürdőszobába is alkalmas)
- tartós
- a napsugárzás nem fakítja ki
- kültérre is alkalmas
- könnyen tisztán tartható

A piacvezető gyártók, Atlas Concorde, Novabell, Blustyle, melyek az Átrium Kft-nél is a zászlóshajókat képezik, valamennyien tartanak portfóliójukban ilyen termékeket, amelyekből párat most be is mutatunk.

Atlas Concorde

Az olasz gyártó a természetes fa hatását keltő kerámiákat gyárt, melyek természetesen nem érzékenyek sem a atlas_concorde_fahatasu_keramia_burkolat_a_termeszetes_fa_erzetet_kelto_koporcelan_lapok_01.jpgvízre, sem a magas páratartalomra.
Nem csak fürdőszobába, de nappaliba is ajánljuk a meleg hangulatot kedvelőknek.
Ideális választás továbbá, a jó hővezető képességének köszönhetően, a padlófűtés esztétikus megoldásához is.

Ideális választás a természetes fa érzetét keltő kerámia vizes helyiségek padló- és falburkolataként, mivel nem érzékeny sem a vízre, sem a magas páratartalomra. A nappali padlóját is bátran leburkolhatjuk vele, hiszen a kerámia - jó hővezetőképességének köszönhetően - padlófűtéshez kiválóan alkalmas.

Novabell

novabell_fahatasu_keramia_burkolat_a_termeszetes_fa_erzetet_kelto_koporcelan_lapok_04.jpgEgy kicsit más stílust képvisel a pasztellesebb színeivel a Novabell. Őket a letisztultabb eleganciát kedvelőknek ajánljuk elsősorban.

 

 

 

 

 

 

 

Blustyle

Szintén olasz gyártó és kiemelkedően szép rusztikus hatású burkolataik méltán népszerűek. Egyaránt jól mutatnak modern vagy régebbi divatot képviselő környezetben.
aspen_5.jpgSzeretnénk kiemelni bevezető áron (9.840 Ft/m2) forgalmazott új termékünket a Country-t, páratlanul elegáns és zavarba ejtően az eredeti hajópadló fahatást idézi, annyira, hogy meg kell érinteni.
Ezt bemutató termünkben bármikor meg is tehetik az érdeklődők.
7622 Pécs Légszeszgyár u. 19/2
Szeretnénk kiemelni bevezető áron (9.840 Ft/m2) forgalmazott új termékünket a Country-t, páratlanul elegáns és zavarba ejtően az eredeti hajópadló fahatást idézi, annyira, hogy meg kell érinteni.

Ezt bemutató termünkben bármikor meg is tehetik az érdeklődők.
7622 Pécs Légszeszgyár u. 19/2

 

 

 

 

Forrás: https://plus.google.com/100623413543071352245

A bejegyzés trackback címe:

https://waterform.blog.hu/api/trackback/id/tr10012364477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása