Csempe, burkolat, kerámia, kalandok

A fürdőszobám egy szentély

A fürdőszobám egy szentély

Hogyan takaríthatunk meg akár 30%-ot is a burkolás költségeiből?

2016. november 30. - Vízforma

Szeretnék most egy olyan anyagról beszámolni, ami a szakmabeliek előtt sem teljesen ismert vagy legalábbis nem alkalmazzák tudatosan, pedig az ügyfelek szeretik, ha a pénzük inkább a helyiség eleganciáját szolgálják és nem a mellékes munkák költségeit fedezik.

Ez elsőre talán érhetetlen, de aki valaha is burkoltatta a konyháját vagy más helyiségét, annak nem kell mondanunk, hogy mekkora stresszel és persze mekkora bontási munkával jár a régi lapok felszedése, majd az aljzat újrarakása és végül a szép új lapok felrakása.

A költségeknek minimum a 30%-át viszik el a bontási, majd az előkészítési munkák.

A Kerlite fantasztikusan szép kőporcelán anyagával ezt megspórolhatjuk.

A Cottod'Este Európa egyik legismertebb és leginnovatívabb kerámialapokat gyártó cége, amelynek piacvezető terméke, a Kerlite egészen különleges tulajdonságokkal bír.

Csak néhány ezek közül:
Különlegesen nagy méretű gyári táblák; maximális tábla mérete 100*300 cm (ugyanakkor könnyen alakítható, vágható)
Hihetetlenül vékony; 3 - 3,5 -5,5 mm a Kerlite kerámia lapok vastagsága
Tökéletesen sík a felülete, ugyanakkor rendkívül attraktív megjelenést kölcsönöz a szinte fuga nélküli felület.
Erős; a hátoldalán üveghálóval erősített Kerlite Plus törőszilárdsága eléri a 1235 Newton-t
Könnyen megmunkálható; akár egy kézi üvegvágó sniccerrel... Könnyen vágható, fúrható, burkolása nem igényel speciális szakértelmet.
Speciális antibakteriális bevonattal bír (Microban) amelynek révén kiválóan alkalmazható magas higiéniát megkövetelő helyiségekben is. (egészségügy, közétkeztetés, vagy otthon a konyhánkban)

Kerlite-vel burkolt családi házakat vagy iroda épületeket.
20 éves garanciát vállal rá a gyártó.
Rendkívül szép és extravagáns felületet ad akár kültéren, akár beltéren alkalmazzuk.

 

A Kerlite azonban, nem csak ezért szeretjük, hanem azért a kivételes tulajdonságért is, hogy gyakorlatilag bontás nélküli újraburkolást tesz lehetővé.

2419_cottodestekerlite3.jpg

Ennél fogva, nem kell bajlódnunk a régi burkolat bontásával és eltakarításával, hanem egyszerűen közvetlenül ráburkolhatunk a korábbira és akár egy hétvége alatt végezhetünk, az egyébként időigényes, nagy kosszal járó munkával.

A kérdéseinkre a Kerlite forgalmazóitól és szakértőitől az Átrium Kft-től, azt is megtudhattuk, hogy a gyártó az idei évtől már teljesen egyedi design készítését is vállalja, ezért ha valaki saját képet, alkotást vagy textúrát kíván falaira vagy a padlóburkolatára, akkor ezt a gyár exkluzív minőségben mégis elfogadható áron biztosítja.

thumb-14457491-10154580801674784-5831626011149152287-n.jpg

De a Kerlite-tel dolgozhatnak akár az asztalosok is, amennyiben exkluzív konyhapultokat, mosogatókat vagy akár teljes bútorelőlapot szeretnének készíteni a jól alakítható lapokból.

immagine_articolo_2.jpg

A felhasználási lehetőségek száma óriási, a tartóssága és megjelenése pedig vonzó lehet azok számára, akik különlegesen szép megoldásokat keresnek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://waterform.blog.hu/api/trackback/id/tr4712010800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása